Hotel Les Clarines ligt zeer centraal in het station en uitstekend gelegen ten opzichte van alle faciliteiten van het dynamische station “Les Deux Alpes”. Het Half Pension hotel biedt vanop de balcons een uitstekend uitzicht over het station en de flanken van Les Deux Alpes. U heeft de keuze uit 2 kamertypes, allen rookvrije kamers […]

vertrek: juni - juli - augustus - september
afreis: hotel only
Programma

Hotel Les Clarines ligt zeer centraal in het station en uitstekend gelegen ten opzichte van alle faciliteiten van het dynamische station “Les Deux Alpes”.

Het Half Pension hotel biedt vanop de balcons een uitstekend uitzicht over het station en de flanken van Les Deux Alpes.

U heeft de keuze uit 2 kamertypes, allen rookvrije kamers :

Type 2A : standaard noordkamer 2p met bergzicht. Douche en WC.

Type 2B : standaard zuidkamer 2-4p. met balkon met panoramisch zicht op Les 2 Alpes. Alle kamers beschikken over een ingerichte badkamer met douche of bad en WC.

In het grote, maar gezellige restaurant, is er dagelijks een uitgebreid en gevarieerd  ontbijtbuffet beschikbaar.  Het diner biedt een ideale en evenwichtige combinatie tussen de lokale specialiteiten en de Franse,Italiaanse en Belgische schotels.  Wekelijks is er een barbecue-avond, ook in de winter.  Vaak zijn er ook thema-avonden, waarbij vooral de Italiaanse avond zeer geliefd is.

Ook al zijn er heel veel bars in de onmiddellijke omgeving, de bar van het hotel is de centrale ontmoetingsplaats van de gasten waar ze ervaringen uitwisselen.  Er is immers heel wat om over te praten in Les 2 Alpes.  Gezelligheid troef !

Er zijn tal van activiteiten mogelijk in Les Deux Alpes, voor alle leeftijden en voor alle interesses.  Er ligt een wandel-, fiets- en MTB-parcours voor de deur, maar je kan evengoed genieten van de prachtige natuur, flora en fauna.  Het is ook fantastisch een waterparadijs.

Onze tarieven :