Amsterdam kan men best bestempelen als een veelzijdige, gezellige en excentrieke wereldstad, met een bonte mix van culturen! Amsterdam heeft één van de mooiste historische stadskernen van Europa. Monumentale herenhuizen langs de grachtengordel met de talrijke bruggetjes draagt bij tot het typische karakter van de stad. Wat het allemaal nog aantrekkelijker maakt is de kleinschaligheid, […]

vertrek: 22 juli 2017 (2 dagen-1 nacht)
afreis: dagreis
Programma

Amsterdam kan men best bestempelen als een veelzijdige, gezellige en excentrieke wereldstad, met een bonte mix van culturen! Amsterdam heeft één van de mooiste historische stadskernen van Europa. Monumentale herenhuizen langs de grachtengordel met de talrijke bruggetjes draagt bij tot het typische karakter van de stad. Wat het allemaal nog aantrekkelijker maakt is de kleinschaligheid, alle bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van elkaar. Ook gaan we op deze reis ook de omgeving van Amsterdam beleven! Een kijkje nemen aan de Zaanse Schans te Zaandam is zeker de moeite waard. De talrijke molens en winkeltjes geven u een beeld van het Nederland van vroeger.

PRIJS: 155€ per persoon in dubbel kamer in halfpension vanaf avondmaal 1e dag tot en met ontbijt op zondag.

INBEGREPEN IN DE PRIJS: reis per luxe autocar met voldoende beenruimte * 1 overnachting in Tulip Inn*** Riverside in halfpension * gidsbegeleiding de ganse reis.

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS: dranken aan tafel en persoonlijke uitgaven * fooien * boottocht (ca.10€ per persoon) * annulatieverzekering 15€ pp. Singletoeslag 40€ pp.

HOTELINFO: De Tulip Inn Amsterdam Riverside ligt in een rustige omgeving aan de oevers van de Gaasp. De kamers van de Tulip Inn Amsterdam Riverside beschikken verder over een zithoek, een bureau en een eigen badkamer met een bad en een douche. Het panoramisch restaurant serveert internationale klassiekers voor ontbijt, lunch en diner. Tijdens de warmere maanden kunt u op het terras bij de rivier lekker buiten dineren. De Tulip Inn Amsterdam Riverside bevindt zich op 900 meter van het metrostation Gaasperplas, vanwaar u zonder overstappen naar het centraal station van Amsterdam reist, en op 400 meter van de bushalte Gaasp.