Freetours (Travel&Coach Company) is het afgelopen jaar een heel stukje groter geworden door de overname van Pam Vermeulen en Skiworld. Waardoor we nu natuurlijk ook profiteren van de jarenlange knowhow binnen deze 2 gevestigde merken. De integratie is niet evident maar stukje bij beetje komen we toch tot het gewenste resultaat!

Ondanks deze uitbreiding staan we nog steeds garant voor een persoonlijke benadering die van uw vakantie een succes moeten maken.

Onze troeven:

 • Uitgebreide hotelaanbod, dus voor iedereen de beste keuze!!
 • Nederlandstalige reisleiding ter plaatse
 • reisbegeleiding op de autocar
 • bekwame chauffeurs
 • persoonlijke service
 • recent wagenpark

Dus ben je op zoek naar een betaalbare vakantie en wil je op een rustige, relaxte manier naar je bestemming reizen? Dan zijn onze busreizen iets voor jou!

 

Royal class bussen

Wij beschikken over een recent wagenpark dat bestaat uit 4-sterren luxe dubbeldek autocars. Ze zijn voorzien van alle comfort om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien zijn onze busreizen uitstekend toegespitst op gezinnen met jonge kinderen.

Onze autocars beschikken over een zachte luchtvering, dubbele beglazing, audio– en video–installatie met dvd, cd, mp3 en iPod. De autocar is voorzien met een totaal van 6 lcd video schermen, zodat u vanop elke zitplaats een goed zicht heeft. Eveneens voorzien van een automatische verluchting en airco, een toilet met spoeltafel en een bar met koude en warme dranken en waar eveneens snacks te verkrijgen zijn.

Onze autocars zijn voorzien van een uiterst betrouwbare daf motor met een totaal vermogen van 510pk, gekoppeld aan een automatische ZF-versnellingsbak en voorzien van krachtige remmen met ABS en antislip regeling.

Elke bus bevat 66 Royal Class stoelen, die voorzien zijn van:

 • een verstelbare rugleuning van 60°
 • een regelbare hoofdsteun
 • een regelbare voetsteun
 • een regelbaar beenplankje
 • een opklapbaar tafeltje met bekerhouder
 • een individueel paneel voor regeling van verlichting en verluchting

Bussenverhuur

Plan je een trip met vrienden, collega’s, verenigingen of een school en heb je nog nood aan vervoer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vier-sterren luxe autocars bieden een comfortabele reiservaring naar- en van je bestemming.

Lees meer over onze bussen en de mogelijkheid om ze te huren >>

Vertegenwoordiging ter plaatse

Op uw vakantiebestemming zijn wij vertegenwoordigd door een Nederlandstalige host(ess). Bij hen kan uw terecht met uw vragen en/of problemen en voor het reserveren van excursies. Bent u om een af andere reden niet tevreden over uw hotel, neem dan met hen contact op zodat zij voor u kunnen bemiddelen. Op de meeste bestemmingen komt de host(ess) langs in de hotels. Het uur en de plaats wordt u meegedeeld op de bus of op de informatieborden in de verschillende hotels. Op de bestemmingen Rosas, Playa de Aro, Tossa de Mar en Salou kan u, voor bijstand en hulp, contact opnemen met de regionale vertegenwoordiging.

Hond vriendelijke hotels

In sommige hotels of appartementen is uw trouwe huisvriend toegelaten (max 5kg). De hond is echter niet toegelaten aan het zwembad en het restaurant. Het hotel mag en kan uw hiervoor een supplement aanrekenen. Ook niet alle stranden laten honden toe, kijk dit goed na voor u het strand betreed! Voor de busreis dient u voor een hond 20€ per traject te betalen.

Ontdek de hond vriendelijke hotels of appartementen >>

Maaltijden aan boord

Om onderweg minder tijd te verliezen, is er op de heenreis een avondmaal aan boord inbegrepen. Er zijn ook snacks en verschillende dranken te krijgen aan boord en dit aan zeer democratische prijzen!