Wij beschikken over een recent wagenpark dat bestaat uit 4-sterren luxe dubbeldek autocars van 66 plaatsen. Ze zijn voorzien van alle comfort om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Royal class bussen

Onze autocars beschikken over een zachte luchtvering, dubbele beglazing, audio– en video–installatie met dvd, cd, mp3 en iPod. De autocar is voorzien met een totaal van 6 lcd video schermen, zodat u vanop elke zitplaats een goed zicht heeft. Eveneens voorzien van een automatische verluchting en airco, een toilet met spoeltafel en een bar met koude en warme dranken en waar eveneens snacks te verkrijgen zijn.

Onze autocars zijn voorzien van een uiterst betrouwbare daf motor met een totaal vermogen van 510pk, gekoppeld aan een automatische ZF-versnellingsbak en voorzien van krachtige remmen met ABS en antislip regeling.

Al onze autocars bieden 66 royal class stoelen, die voorzien zijn van:

  • een verstelbare rugleuning van 60°
  • een regelbare hoofdsteun
  • een regelbare voetsteun
  • een regelbaar beenplankje
  • een opklapbaar tafeltje met bekerhouder
  • een individueel paneel voor regeling van verlichting en verluchting

 

Geïnteresseerd in het huren van een of meer van onze bussen?

Contacteer ons

Plan je een trip met vrienden, collega’s, verenigingen of een school en heb je nog nood aan vervoer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geef in onderstaand formulier de details van jouw reis en het aantal bussen dat je zou willen huren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bericht*

Uw email*